tirsdag den 18. november 2014

Drømmen om en pool

Nu står vi efter lang tid og har endelig taget den afgørende beslutning om virkeliggøre den, vi har megen uro i maven og meget nervøse om det her bliver en god oplevelse.

Næsten hele markedet er trevlet igennem og alt muligt udstyr er undersøgt, om hvad der er nødvendig før man starter op. Der findes utroligt meget forskelligt udstyr og der udvikles hele tiden noget nyt og som regel bedre. Inden for pools må man sige at trends også har sin gang, og det kan være utroligt svært at finde hale og hoved i hvad der er sandt og falsk.

Man er så påvirkelig selvom man prøver at lade være, men så mener man at nu har man tjek på det og så læser man noget helt tredje og straks vælter læsset. Netop fordi man er åben over for nye indput og viden - er det svært. Derfor synes jeg det kunne være fornuftigt, at dele den viden ud til andre der står i tankerne om en swimmingpool eller vil igang med at forny/opgradere sin gamle. 

Som mennesker oplever vi  alle ting forskelligt, men her prøver jeg at bidrage med et kritisk syn på pools - for at det bliver noget du kan bruge konstruktiv, som hjælp til en beslutning af køb og få dine drømme indfriet. 


Vil her på siden beskrive og dokumenter min egen erfaringer med Swimmingpool og Pool markedet som helhed.

Håber jeg kan finde en Pool partner der vil lade mig teste udstyr.