onsdag den 1. april 2015

Hvor stor er ens klor/rensnings forbrug

Det er faktisk et rigtigt godt spørgsmål!


Og for at komme nærmere dit forbrug eller fremtidige forbrug, så vælg lige hvilken model/nabo du tilhørere :-)

Som udgangspunkt bruger man faktisk ret lidt kemikalier til sit vand, dog skal man i starten have sit vand i balance, der kan kræve en hel del - når det så først er i balance, er det meget små portioner du bruger. 1 spand klor skulle sagens kunne  række til en sæson eller 2.

Hvis du forstiller dig 2 nabo'er der bor ved siden af hinanden de har nøjagtig den samme pool, den ene nabo 1 består af et par, som holder deres have pæn og nydelig og fejer og klipper deres buske m.m. De bader i deres pool hver dag men vil have et meget lille forbrug af klor m.m.


Den anden nabo består af 2 voksne 3 børn og 1 hund og kat, de voksne når ikke lige så tit rundt i haven med saksen, og mælkebøtterne gro bare derud af dejligt - de bruger også deres pool og børnene og deres kammerater bruger den flittig, vovse hopper da også lige i vandet. Der står også lige nogle store træer ved siden af.

Man kan godt forstille sig, at her skal man stå og hælde godt med klor i og meget ofte - der tilføres næsten konstant hår og snavs og skidt hele tiden. så ens klor forbrug vil være langt højre end nabo 1.

Så man kan nok også godt  forstå, at ens klor i vandet er væk pist væk  efter ens gæster har været i. Hvor kloren er blevet brugt til at desinficere/rense vandet og sommetider har svært ved at følge med. Så hvor dit forbrug ligger ved du nok allerbedst :-)

Mit eget forbrug i denne sæson har været  lidt over en halv spand